Neemt u zich elke dag voor om gezonder te gaan leven, maar toch lukt dit niet? Bent u vermoeid, heeft u een stressvol en druk bestaan, ervaart u lichamelijke klachten of bent u niet tevreden met uw figuur? Personal Training is dé oplossing. De Personal Trainers van RC WORKOUT motiveren en stimuleren u om aan de slag te gaan, uw leefstijl te verbeteren en vast te houden.

U kunt zich opgeven voor een vrijblijvende intake. Deze sessie bestaat uit een grondig intakegesprek en een aantal tests. Aan de hand van het gesprek worden uw persoonlijke doelen exact vastgelegd en via de uitslagen van de tests krijgt u een analyse van uw conditie en beginsituatie. De trainers van RC WORKOUT zullen voor u een programma samenstellen dat is gebaseerd op het behalen en vasthouden van uw doelen. Efficiënt trainen, voldoende ontspanning en eten zoals de natuur het bedoeld heeft!

Onder begeleiding van een sportarts is het mogelijk om op hoogwaardig niveau een sportmedische lichaamsscan te laten maken. De sportarts test het bloed, kijkt naar het suiker- en cholesterolgehalte, de longfuncties en er wordt een hartfilmpje gemaakt. Via de urine kan de arts het eiwit- en suikergehalte vaststellen. Ook kan de arts een oog- en gehoortest doen.

Eenmaal gestart met Personal Training, houden de trainers van RC WORKOUT uw vorderingen bij en controleren het programma zodat uw beoogde resultaten worden behaald. We motiveren en halen het beste in u naar boven.

U kunt Personal Training ontvangen aan huis, op de zaak, in de buitenlucht of op de volgende locaties:

RC Workout (Hoek van Holland)
David Lloyd (Rotterdam Blijdorp)
Healthclub Fitline (Maassluis)

Natuurlijk kan je ook voor een cadeaubon bij RC Workout terecht, een origineel en sportief cadeau.