U kunt natuurlijk onbeperkt fitnessen bij RC WORKOUT, Personal training volgen, maar het is ook leuk om deel te nemen aan onze diverse groepslessen.
Groepslessen die onder andere gegeven worden zijn: Pilates, Paaldans-workout, Total body, Senioren Workout, Cross Workout, Yoga, Bootcamp, Indoor Cycling, Kids fit, Step Aerobic, HIIT en nog veel meer. Voor ieder wat wils! En vanaf 17 september kunnen jong en oud ook (Kick)bokslessen volgen bij RC WORKOUT!

(Kick)Boksen is een tactische zelfverdedigingsport waarbij inzicht, de coördinatie van voeten, ogen, handen alsmede de algehele conditie getraind wordt. Een manier van bewegen en trainen waarbij plezier belangrijker is dan het gevecht. Tijdens het sparren wordt er uitsluitend getraind op de handschoenen en de pads van je sparringpartner.

Respect en teamwork staan centraal in de trainingen. Je versterkt je gevoel van zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, hoe je jezelf kunt verdedigen en hoe je een effectieve tegenstoot/trap moet plaatsen.

Onze (kick)bokstrainingen zijn voor beginners en gevorderden, zowel mannen als vrouwen en kinderen. Iedereen kan deze sport beoefenen. De lessen zullen vooral gericht zijn op de recreatieve sporters. Niet zozeer de (kick)boksers die aan wedstrijden deelnemen, al zijn deze sporters natuurlijk van harte welkom.

Wil je graag een vrijblijvende proefles komen doen bij RC Workout? Voor een proefles lenen wij je de handschoenen en scheenbeschermers. Indien je besluit te gaan (kick)boksen is er de mogelijkheid om via RC WORKOUT je eigen spullen aan te schaffen.
Voor meer informatie stuur een mailtje naar info@rcworkout.nl